Nike Free Schoenen

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Nike Free Schoenen

dorento
De Nike Air Carnivore was een van de gekste retro-sneakers in de Nike-catalogus uit de jaren 90 dankzij een unieke constructie met dubbele bandjes, een hoog gewelfde slip-on sokachtige pasvorm en een hele reeks gewaagde kleurstellingen, compleet met een gemarmerde tussenzool. Nike Free Heren/Dames De naamgenoot van Carnivore keerde niet al te ver terug in de vorm van de gemoderniseerde Nike Free Huarache Carnivore waarin die dubbele riem op de voorvoet en enkelkraag terugkwam op een Free 5.0-buitenzool, terwijl aanrakingen van de Huarache-serie het bovenwerk naar beneden hielden. NikeLab bracht de look in een aantal monochrome afwerkingen, maar nu keert de sfeer van de OG Carnivore terug dankzij de originele marmering van de middenzool en de hele blauwtinten. Het is de perfecte combinatie van oud en nieuw voor het lente-seizoen 2016.De zomer draait helemaal om de gemakkelijke instapsneaker gemaakt voor no-show sokken. De Free Inneva Woven voldoet perfect aan dat criterium, want het is een van de meest ademende en stijlvolle schoenen die Nike Free Schoenen heeft uitgebracht sinds het vier jaar geleden debuteerde. In feite gaat de look vooraf aan de Yeezy Boost-esthetiek, die ook een op stof gebaseerd bovenwerk heeft met een gegroefde buitenzool.

De Nike Air Carnivore was een van de gekste retro-sneakers in de Nike-catalogus uit de jaren 90 dankzij een unieke constructie met dubbele bandjes, een hoog gewelfde slip-on sokachtige pasvorm en een hele reeks gewaagde kleurstellingen, compleet met een gemarmerde tussenzool. Goedkope Nike Free De naamgenoot van Carnivore keerde niet al te ver terug in de vorm van de gemoderniseerde Nike Free Huarache Carnivore waarin die dubbele band op de voorvoet en enkelkraag terugkwam op een Free 5.0-buitenzool, terwijl aanrakingen van de Huarache-serie het bovenwerk naar beneden hielden. NikeLab bracht de look in een aantal monochrome afwerkingen, maar nu keert de sfeer van de OG Carnivore terug dankzij de originele marmering van de middenzool en de hele blauwtinten. Het is de perfecte combinatie van oud en nieuw voor het lente-seizoen 2016.

Na zijn debuut als HTM-release (en aan de voeten van Mark Parker), is de Nike Free Mercurial Superfly over de hele wereld verspreid als een GR-release in een aantal opwindende kleurstellingen. Nike Free Online Winkel Dit nieuwe "Racer Blue"-paar heeft een Kyrie-vriendelijke Duke-houding met de blauwe, zwarte en witte compositie, maar het is de oversized Swoosh in een metallic zilver die deze een echte pop geven.

De Koop Nike Free is terug met een nieuwe graphic ge├»nspireerd op Neymar Jr.'s nieuwste "Ousadia Alegria" voetbalschoenen. De subtiele afbeelding is gemaakt door de Braziliaanse kunstenaar Bruno Carneiro Mosciaro in een poging om te verwijzen naar een tatoeage die Neymar op zijn kuiten heeft. De verweven reeks lijnen valt niet per se op op deze Hypervenom 2 zoals op de contrastrijke laars voor Neymar, maar de zwarte en antracietkleurige kleurstelling heeft wel een plons op Bright Crimson op de tong om slechts een vleugje levendigheid toe te voegen .

www.sprafstandsloper.com